За контакти
+35956846292
mail skype fb
Ние ще ви отведем на местата от вашите мечти

Туроператор ДИА ТУР Ви предлага една незабравима почивка в България.
Лятото, прекарано с нас ще остане в паметта Ви за дълго време, благодарение на топлото море, финия и златист пясък, красивата природа и качественото обслужване.
Без значение как предпочитате да почивате- сам или с приятели, със семейството, с децата или само с любимия човек, усамотено или забавно - в българските планини или по Черноморието винаги ще се намери едно подходящо място, специално за Вас.


Контакти
ДИА ТУР ООД

Офис в Бургас:
ул."Морска" 33, Бургас, 8000
Тел./факс: +359 56 846292

Офис в Слънчев бряг:
Хотел Явор Палас, Слънчев бряг, 8240
Тел./факс: +359 554 23124


моб.: +359 878529009, 
+359 887794805
ел. поща: office@diatourbg.com,
dia_travel@mail.ru

skype: dia_tourДИНЕВИ РИЗОРТ 4*

Непосредствено около най-престижното яхтено пристанище в България

Детайли
ДИНЕВИ РИЗОРТ

Стратегически разположен непосредствено около най-голямото и най-престижното яхтено пристанище в България "Марина Диневи" ще откриете Диневи Ризорт. Курортът се състои от до момента 40 ексклузивни комплекси, като всеки от тях има своя собствена красива и уникална архитектура.

От нито един от комплексите не са повече от няколко стотин метра до яхтеното пристанище и карибския плаж. От по-голямата част от апартаментите се открива великолепна и безпрепятствена гледка към Черно море, планините, Слънчев бряг и стария град на Несебър.

Диневи Ризорт се намира в градчето Свети Влас, където можете да се насладите на прекрасни плажове и ресторанти и неизброими атракциони.

Свети Влас се намира на 1,5 км от к.к. Слънчев бряг и на 7 км от Несебър. Именно по тази причина това е идеалното място за почивка ако не искате да сте в шума на неспящия Слънчев бряг и в същото време да сте в близост до всички събития.

За ваше удобство работят маршрутни таксита и минибусове, с които можете да достигне до всяка желана точка за няколко минути.Запитване за екскурзия

Име*:
e-mail *
Телефон *
Коментар *
Въведете кода *
 

"ДИА ТУР" ООД

моб.:+359 878529009
         +359 887794805

ел. поща:
office@diatourbg.com,
dia_travel@mail.ru

skype: dia_tour

Свети Влас:

Свети Влас е град в Югоизточна България. Той се намира в община Несебър, Област Бургас. На 2 февруари 2006 г. с решение на правителството село Свети Влас придобива статут на град.

В подножието на южните старопланински склонове, в непосредствена близост до черноморския бряг е разположен град Свети Влас. Той е на 10 км от историческия град Несебър. Свети Влас заема северната част на залива, край който се намира международния комплекс Слънчев бряг и вилно селище Елените, а Бургас е на 40 км по на юг. В момента е създаден организационен комитет за оформяне облика на селището като туристическо средище.